Napló cikk:                                                                                                                                                                                                                           Újra Újra megyei foci!

Görbeháza

Görbeházán újult erővel indulnak az őszi bajnokságnak.  Sikerült igazolnunk néhány nagyon jól játszó NB III-as böszörményi játékost, illetve egy megye II-es védekező játékost, ezzel az új felállással indulunk neki az új szezonnak  nagy reményekkel. Már 2007 óta együtt van a csapat, egy jó szellemű kollektíva alakult ki, mostanra kezd beérni az eddig elvégzett munka  vélekedett Kovács László, a Görbeháza elnöke. Kovács elárulta, titkon dobogós helyet vár csapatától:  Tavaly hetedikek lettünk, most úgy érzem képesek vagyunk az első három hely valamelyikét megszerezni. Eddig híján voltunk a góllövő csatároknak, remélem ezt most tudtuk pótolni az újoncokkal  bizakodott az első ember.

Álmosdi meccs után:   

  Szolnoki Attila:  A mérkőzést végig irányítottuk, csapatom tette a dolgát. Sajnos a játékvezetés meggátolta győzelmi esélyünket. Gratulálok a csapatomnak.

Fülöpi meccs után:                                                                                                                                                             

Szolnoki Attila: Ifjúsági csapatomnak köszönöm a két mérkőzésen látottakat, a pozitív hozzáállást és a pontokat, csak így tovább. A felnőtt csapatomnál a  kellő agresszivitásnak meglett az eredménye, ez a g

Oldalmenü
Szavazás
Hanyadik helyen végez felnött csapatunk?
1-3
4-6
7-9
10-12
13-14
Naptár